Rockabilly Bar

Træd ind i den fortryllende verden af Bryggeri Rockabilly Brew, hvor vores passion for fremragende øl og den pulserende rytme af rockabilly musik forenes i en uimodståelig fusion. Vores rejse begyndte med en simpel idé, en drøm om at væve trådene af godt håndværk og kulturel arv sammen. Fra disse spæde begyndelser har vores bryggeri vokset og vores unikke bryg lokker besøgende fra nær og fjern.

Men vores ambitioner rækker langt ud over brygning. Vi stræber efter at skabe et tilflugtssted, et samlingspunkt hvor folk kan nyde øl og musik i et sandt åndsfællesskab. Derfor har vi besluttet os for at udvide vores horisonter og byde velkommen til Rockabilly Bar på Hjultorvet - en hyldest til den legendariske Rockabilly kultur.

Vi holder spændingen ved lige og afslører åbningsdatoen, når vi er sikre på, at alt er perfektioneret. Men glæd jer! Når portene åbner, vil Rockabilly Bar være et besøg værd.

Vores åbningstider vil følge en rytme, der passer til enhver smag. Onsdag og torsdag inviterer vi jer til at nyde vores atmosfære fra kl. 14 til 22. Fredag og lørdag strækker festlighederne sig fra kl. 12 til sent ud på aftenen, helt frem til midnat. Søndag til tirsdag holder vi en velfortjent pause for at forberede os til endnu en fantastisk uge.

Med 20 haner af forskellige stilarter, vin, forfriskende drinks, sodavand, kaffe og te, er der noget for enhver smag. Vi lover ikke bare en øl, men en oplevelse.

Velkommen til Rockabilly Brew og Bar - hvor øl, musik og fællesskab forenes i perfekt harmoni.